Påsken fra kr.750 pr personPåsken på Havhotellet 2024

Påsken markerer alltid startskuddet for en ny sesong her ute i havgapet.

Hvitveisen spirer, ramsløken har kommet, fiskebåtene våre er tilbake fra Lofotfiske, naturen er på sitt vakreste, ute terrassen er feiet og klar. Kokkenes kreativitet blomstrer også, og de har forberedt deilig påskemat til våre gjester.

Kom som overnattingsgjest og opplev Sydspissen på sitt beste. Nyt vår plassering midt i den blå og grønne naturen – og våre herlige naboer som Lindesnes Fyr og Jentan på Båly. Lån kajakkene våre, SUP brett, sykler eller ta beina fatt på vakre vandreturer i nærområdet. Spis deilig påskefrokost og middag i vår restaurant. Gjør som de lokale og kok påskeegg på stranda

- og les mer om våre favorittaktiviteter her.

 

 

Kom som dagsgjest - besøk vår kunstutstilling, nyt et deilig påskemåltid, eller kanskje bare dagens hjemmebakte kake og en god kopp baristakaffe, ta deg en tur på Lindesnes Fyr. Det å oppleve dyktige sørlandske kunstnere + nydelig natur i full blomstring + deilig mat av lokale råvarer tror vi gjør noe med deg. En perfekt påskedag!

MATSERVERING I PÅSKA

  • Påskefrokost kl 08-11:30
    Skjærtorsdag til 2.påskedag (kr.225)
    Minner om at frokost kan kjøpes selv om man ikke bor på hotellet
  • Ala Carte servering kl 13-21
    25.mars til 27.mars
  • 2 retters påskelunsj kl 13-16
    Skjærtorsdag til 1.påskedag
    (voksen kr.375 / barn kr.195)
  • 3 retters påskemiddag
    Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften kl.13-21
    1.påskedag kl.13-18
    (voksen kr.675 / uten forrett kr.575 / barn kr.375)

Bordbestilling til 38 600 800 eller post@havhotellet.no

Påskemenyen

Kjøkkenet har komponert en ny og deilig påskemeny som serveres i påskedagene - husk at du også kan komme og booke påskefrokost selv om du ikke bor på hotellet.

2 retters lunsj
Dagens fisk servert med selleri pure, brent nykål, blomkål, småpoteter og baconsmør

– eller
Svinenakke med selleripure, brent nykål, blomkål, småpoteter og løksaus

Dessert
Kremostkrem og sorbet på hvit rips fra Vintland, toppes med hvite rips, sitrus verbena olje og crumble

- - -

3 retters middag
Lammeravioli med erter og rødbeteskum

– eller
Sjømatravioli med gressløkpure

Til hovedrett serverer vi;
Lammerull med kålrotpure, stekt gulrot, pastinak, urter og lammesaus

– eller
Dagens fisk

Dessert
Bringebærmousse med hjemmelaget pistasjis, serveres med marengs og havrecrumble

Til barna laget vi gnocchi med tomatsaus og kjøtt eller kyllingnuggets, alt er selvsagt hjemmelaget av våre fantastisk dyktige kokker.

Klikk her for booking og overnatting

ÅPNING AV KUNSTUTSTILLING SKJÆRTORSDAG (28.mars) kl 13

Åpning ved kurator Merethe.
Kunstnerne er tilstede.

Kunstutstillingen er åpen fra Skjærtorsdag til 1.Påskedag kl 10-18


Årets kunstnere:

  • Dag Telhaug
  • Jahn Raymond Tjelland
  • Trond Skog
  • Hanne Tyholdt
  • Arne Spangereid
  • Jan Christian Hvistendahl
  • Manneråk
  • Villsauskinn, Kristine Ariansen
  • Klara Pihl

Ta en liten pause i vår hyggelige lobby - eller ute i solveggen ved hotellet, og kos deg med litt varm drikke og nybakt kake eller en is.