Høsten på Sydspissen

Et lite avbrekk på Sydspissen byr på mulighet til fordypning, sanserike turer til beins, på to hjul eller i kajakk, nydelige matopplevelser og en nærhet til den store blå naturen.

En ramme som skapt for fordypning i seg selv og menneskene du er glad i, og ikke minst i naturen rundt oss.

Høsten er fantastisk

Både parforholdet, familie og venner kan ha bruk for litt oppmerksomhet i en travel hverdag – og kvalitetstid uten forstyrrelser. Et lite avbrekk på Sydspissen byr på mulighet til fordypning, sanserike høstturer til beins, på to hjul eller i kajakk, nydelige matopplevelser og en nærhet til den store blå naturen. En ramme som skapt for fordypning i seg selv og menneskene du er glad i, og ikke minst i naturen rundt oss.

Mulighetene er mange - rammene er helt unike!

Mat

Kjøkkensjefen på Havhotellet serverer måltidsopplevelser med basis i sesongens beste råvarer. Fisken kommer fra lokale fiskebåter, kjøtt – egg og meieriprodukter kommer fra dyr som i stor grad er lokale og som har levd et godt liv. Brødet vårt er hjemmebakt. Her får du nyte omgivelsene også med smakssansen. Alltid servert med et smil.

Høstkampanje med rabatt på overnatting og hyggelige opplevelser inkludert i prisen

I tillegg til god og varm seng og deilig frokostbuffet får du en rekke aktiviteter inkludert i prisen.

  • Gratis inngang til Sørlandsbadet og Sørlandsbadet Trening (uteskiliene er åpne til og med uke 41)
  • Mange gode forslag til korte og lange turtips med kart - vi viser deg også flere nydelige strender for Yoga og egentrening
  • Gratis inngang på Lindesnes Fyr. Èn inngangsbillett pr person pr opphold
  • Sup-brett er ikke bare en sommeraktivitet - prøv brettene våre på fjorden i høstbølgene
  • Ta turen innom Under sitt informasjonssenter og les om historien til bygget

Husk også at det fortsatt er ledige bord på vår fantastiske nabo Under - spesielt ukedager i høst har fortsatt noe ledig. Anbefales noe veldig!

Kontakt resepsjonen på 38600800 eller book selv med rabattkode Høst2022.

Tur i nærområdet

Sydspissen formelig ber om å bli utforsket til beins, på to hjul eller med kajakk eller båt. Kilometer på kilometer med turer venter på deg. Her kan du nyte den råe og ramsalte naturen på Sydspissen av Norge. Spør oss gjerne om våre favoritturer i nærområdet. Som gjest på Havhotellet får du lånt sykler, fiskeutstyr eller kajakker helt gratis. Hos våre naboer kan du leie båt.

Lindesnes Fyr

Alle gjester på Havhotellet får gratis inngang til vår gode nabo Lindesnes Fyr. Det er et magisk område med både en historie og bruk i dag som vil fascinere de fleste.

Bad

Høsten er en perfekt tid for bading. Inne kan vi by på varme temperaturer i vårt boblebad med utsikt mot havet, her er det godt å ligge når det stormer ute. Men hos oss elsker vi utebading – hele året – og høsten er vår favorittid for et bad. Vannet er frisk og godt, men ennå ganske varmt. Sola står lavere og inviterer til å legge på svøm i soloppgang eller solnedgang. Spør oss for tips til våre beste badeplasser.

Keramikk

Vi har mange gode naboer her ute på Sydspissen, og Trond og Hanne er en av disse. De har laget den nydelig keramikken du finner på under – både kunst, bordpynt og tallerkener. De har et utrolig flott verksted på den gamle kraftstasjonen på Lonebekken som ligger bare 5 minutters kjøring unna Havhotellet. Her inviterer de til keramikkurs i magiske omgivelser. Spør i resepsjonen for info.