Julen på Havhotellet

Enda en gang gleder vi oss til å pynte hotellet i full julestas, og ikke minst til å ønske dere velkommen til årets julebord og en hyggelig førjulsstund hos oss.

På Lindesnes Havhotell, handler julebord først og fremst om god mat, god stemning og gode opplevelser sammen. Julematen hos oss får du både som en bugnende julebuffet med julens tradisjonelle retter, eller som skreddersydd og tilpasset juleinspirert meny. Vi benytter oss villig av Sørlandets rike spiskammer, og juletorsken er selvsagt fisket i lokale farvann. Et godt måltid er et perfekt utgangspunkt for en fin kveld!

Inviter med deg firmaet , familien eller vennegjengen til oss på Havhotellet – så sørger vi for å sette dere i den gode, varme julestemningen.

8.-10.desember blir den store Julebordshelgen her på Havhotellet. Det blir julebuffet hele helgen, og passer svært godt for små og store firmaer eller familie- og venners julebord.

Fredag 8/12 fra kr 795,- pr person
Lørdag 9/12 fra kr 995,- pr person med Spangraiders som spiller opp til dans utover kvelden

Søndag 10.desember serverer vi vårt populære Familiejulebord. Pris kr 545,- pr person, halv pris for barn mellom 5-12, og gratis for barn under 5 år.

 

Håper også vi ser deg på et av våre julearrangement i førjulstiden:

17.november
Lutefiskaften

For første gang inviterer vi til nydelig og tradisjonsrik lutefisk her på Havhotellet. Lutefisken serveres to ganger, og til denne får du tradisjonelt tilbehør i form av ertestuing, sennepssaus, bacon, mandelpotet, brunost, sirup, og til dessert serverer Bernt en klassisk karamellpudding. Lutefisken er torsk fanget av Nesejenta og August, og tatt i mot og behandlet av Brødrene Andreassen fra Værøy. Denne lutefisken vant de verdensmesterskap i lutefisk med i fjor.

Underveis får vi besøk av August Fjeldskår som forteller historier knyttet til lutefisk, til fangst og tilberedning. Og sikkert en lokal røverhistorie eller to kjenner vi han rett. Det vil også blir live-musikk og allsang med Sørlandsviser.

Velkommen til en ny tradisjon her på Havhotellet.

Pris 895,- per pers

- - -

24.november
Julekonsert med og 3 retters juleinspirert middag

En julekveld på Havhotellet for alle sanser. Niki og Daniel er kjent for sine nydelige fremføringer i country musikksjangeren, og i denne julekonserten deler de sine favoritter blant julemusikken, både de nostalgiske og de nyere. Sammen serverer de oss en akustisk og intim julekonsert som etterfølges av en 3 retters juleinspirert meny.

Aperitiff er inkludert i prisen.
Pris 895,- pr person

- - -

3.desember
Myrull konsert

Myrull-konserten er blitt en av årets vakreste tradisjoner på Under og Havhotellet. Det å sitte på havbunnen og skue ut over fiskene i den kalde Nordsjøen mens Myrull brer om seg ei strime lys med sin intime og varme julekonsert gleder vi oss til! Myrull byr på vakre gamle toner som gjentolkes med stor innlevelse og musikalsk dyktighet, og få kjente og kjære julesanger fremført på myrullsk vis.

Vi starter kvelden med en nydelig 3 retters juleinspirert middag med lokale smaker. Juleaperitiff inkludert. Deretter vandrer vi sammen bort til under for å starte adventstiden sammen med Myrull.

Pris 1200,- pr person inkl konsert og 3 retters middag med aperitiff.

Book billett her https://live.under.no/julekonsert/

Vi tilbyr også julebord andre kvelder - kontakt oss for et godt tilbud!

Kontakt oss for en god juleprat 38 600 800 / post@havhotellet.no