Julen på Havhotellet

Sjeldent har vi gledet oss så mye til å pynte hotellet til jul, og ikke minst til å ønske velkommen til en hyggelig før-jul-stund her hos oss. Endelig kan vi møtes igjen!

Det har vært en stund siden sist, men som tidligere handler julebord på Havhotellet først og fremst om god mat og god stemning. Være sammen og nyte sammen, med litt avstand.

19. november
Åpning av julehotellet

Varmt velkommen til å bli med på åpning av julesesongen hos oss, bli med på en uformell og gøy kick-off. Hotellet er pyntet, og mat og drikkemenyen er preppet til høytiden. Bordsetting og matservering fra kl 1900. Julemusikk-bingo fra kl 2030.

Kleskode; ugly-christmas-sweather
Meny; Kjøkkensjefens egen juleburger av ribbe
Underholdning; julemusikk-bingo
Fine premier og høy-julestemning-garanti

 

26. november
Konsert med Silje Torsøe og 5 rettersjuleinspirert middag

En julekveld på Havhotellet for alle sanser. Nydelige og smakfulle opplevelser, len deg tilbake og nyt. Silje har fått med seg Torbjørn Alfsen, og sammen serverer de oss en akustisk og intim julekonsert som etterfølges av en 5 retters juleinspirert meny. Aperitiff er inkludert i prisen.

Pris 895,-

 

3. desember
Juletorskens kveld på Havhotellet

Vel er vi vant til å servere ribbe og pinnekjøtt til glade julebordsgjester, men når vi feirer jul hjemme er det juletorsken som gjelder. Og nå har vi lyst til å vise fram juletorsken også på jobb. Kokkene tryller fram en 4 retters meny hvor juletorsken spiller hovedrollen. Og August forteller om sin personlige erfaring med juletorsken, både når den fanges og når den nytes. Og litt om torskens historie som julemat her ute på Sydspissen.

Pris 795,-

 

27. november, 4. desember og 11. desember
Havhotellets julebuffet og livemusikk fra scenen

Vårt kjøkken er preget av lokale råvarer og alt er selvsagt hjemmelaget. Pinnekjøttet og ribba kommer fra lokale bønder hvor dyrere har beitet fritt i vår flotte natur. Fisk og skalldyr er trukket i kjente farvann, og mye av salatene og alt det grønne på kaldmatbuffeten er også fra lokale leverandører. Vi streber etter å ha så mye som mulig av kaldmaten selv, og det vi ikke rekker kjøper vi fra gode produsenter som ikke ligger langt unna. Ekte, ærlig og kortreist. Og dessertbuffeten bugner av hjemmelagde kaker, konfekt og mye mye mer. Etter middag blir det live musikk og dans. Aperitiff er inkludert i prisen.

Pris 695,-

 

28. november, 5. desember og 12. desember
Familiejulebord

Vårt kjente julebord står dekket på søndagene og for barna blir det eget rom med julefilmer.

Pris 395,-