Book rom

Velkommen til hotellet vårt som ligger helt ute på tuppen av Norge, omgitt av elementene fra både den blå og den grønne naturen. Inne kjenner du varmen fra vårt vertskap og gode smil. Vi har tatt med oss naturen inn på tallerkenen og kan tilby nydelig kortreist mat fra våre mange lokale leverandører, eller det vi har plukket selv. Uansett om du kommer som konferansegjest eller på ferie legger vi til rette for at du skal kjenne at du befinner deg på Sydspissen av Norge. Varmt velkommen!

Kontakt oss gjerne på post@havhotellet.no eller 38 600 800.

Ditt neste arrangement hos oss?

Konferanse

På Havhotellet skreddersyr vi konferansen etter dine behov, vår største styrke er vår evne til å tilrettelegge for nettopp dine ønsker.

Derfor elsker vi Sydspissen

Book sommeren nå Sommeren på Sydspissen

Her har vi samlet våre favoritter. Et innside tips til deg som kommer som gjest til Sydspissen fra alle oss som jobber her ute. Spør oss gjerne når du treffer oss så deler vi våre favoritter akkurat når du er her hos oss.

Business not as usual

Business not as usual

Naturskjønne omgivelser, et velrenommert kjøkken, personlig service, skreddersydde opplevelser og fleksibilitet har alltid preget et kurs og konferansebesøk på Havhotellet. Sammen med Under har vi nå mulighet til å tilby en pakke ulikt alt annet.

Bli med på Brannsport NM 2023

Brannsport NM

Bryllup eller selskap

Bryllup eller selskap

Vi tror du kjenner det på magefølelsen hvis du besøker oss for en samtale … viktige begivenheter blir enda finere om du tilbringer de her hos oss på Havhotellet.

Mat og drikke

Mat og drikke

På Havhotellet nyter vi å bo midt i matfatet, og menyen vår tar utgangspunkt i lokale smaker, råvarer og historier. Ingen andre steder er det større mangfold i den grønne og blå naturen enn nettopp her vi bor.

MG 6412

Rom og leiligheter

Lindesnes Havhotell er et nytt og moderne hotell, og dette avspeiles i standarden på overnatting. Hotellrom og leiligheter er innredet i en skandinavisk lys stil som relflekterer det åpne landskapet og det spesielle lyset som finnes her på sørtuppen av Norge.

Les mer
C1A0641

Konferanse

På Havhotellet skreddersyr vi konferansen etter dine behov, vår største styrke er vår evne til å tilrettelegge for nettopp dine ønsker.

Les mer
Rosfjordstrandhotell Mars 2016 By Martinepetra Mg 386

Aktiviteter

Les mer
Under Copyright Ivar Kvaal N17

Under

Naturskjønne omgivelser, et velrenommert kjøkken, personlig service, skreddersydde opplevelser og fleksibilitet har alltid preget et kurs og konferansebesøk på Havhotellet. Sammen med under har vi nå mulighet til å tilby en pakke ulikt alt annet.

Les mer